درحال حاضر امکان ارسال نداریم. |
هیچ محصولی وجود ندارد
هر آنچه از ایبوک ریدر خود انتظار دارید ؛ اینجا جستجو کنید
سری جدید ایبوک ریدر های کوبو KOBO
جدیدترین کتابخوان های الکترونیک کوبو KOBO با صفحات 8-10 اینچی و پردازنده قدرتمند و امکان اتصال به کتابخانه های سایر ایبوک ریدر ها به زودی در فروشگاه کاتالوگ قابل دسترسی کاربران خواهد بود. قیمت این ایبوک ریدر ها بسیار مناسب تر از برندهای کیندل آمازون و سونی میباشد
معرفی نرم افزار بسیار کاربردی ایبوک ریدر ها
نرم افزار کالیبره – نرم افزاری برای مدیریت کتاب های الکترونیکی و تبدیت فرمت
کالیبر (Calibre) یک برنامه مدیریت کتابخانه دیجیتال رایگان و اپن سورس است که برای کاربران کتاب های الکترونیکی (e-books) توسط تعدادی از همین کاربران توسعه یافته. این برنامه امکانات گوناگونی را دارد که می توان این امکانات را به صورت زیر دسته بندی نمود:
مدیریت کتابخانه دیجیتال
کالیبر می تواند مجموعه کتاب های الکترونیکی شما را برایتان مدیریت نماید. مفهومی تحت عنوان “logical book” محور طراحی این برنامه است. “logical book” را می توان به عنوان یک عنوان کتاب در کتابخانه قلمداد نمود که ممکن است متناظر با تعدادی فایل کتاب الکترونیکی با فرمت های مختلف باشد.
کالیبر قادر است که کتاب های کتابخانه شما را بر اساس عنوان، نویسنده، تاریخ اضافه شدن به کتابخانه، تاریخ انتشار، اندازه، رتبه، سری و … مرتب نماید.
علاوه بر این کالیبر قادر به پشتیبانی از دیگر اَبَرداده ها (metadata) ی قابل جستجو است.
برچسب ها (Tags): سیستمی انعطاف پذیر برای دسته بندی مجموعه کتاب های شما به صورت دلخواهتاندیدگاه ها (Comments): بخشی که می توانید از آن برای توضیحات، یادداشت ها، بررسی ها و … مرتبط با کتاب استفاده کنید.
به سادگی می توانید در مجموعه کتاب های خود به دنبال کتاب مورد نظرتان بگردید. برنامه کالیبر از جستجو در تمامی فیلدهای اطلاعاتی یاد شده در بالا پشتیبانی می کند. با کلیک بر روی کلید Advanced Search که در سمت چپ نوار جستجو قرار دارد می توانید جستجوهای پیشرفته را انجام دهید.
می توانید از زیرمجموعه ای دلخواه از مجموعه کتاب هایتان بر روی هارد دیسک کامپیوترتان با ساختار پوشه ای دلخواه خروجی تهیه کنید.
و در انتها کالیبر می تواند به اینترنت رفته و بر اساس عنوان/نویسنده یا ISBM اَبَرداده های و اطلاعات مربوط به کتاب را بیابد. این برنامه قادر است تا به صورت خودکار انواع گوناگون اَبَرداده ها و جلد های کتاب را برای کتاب شما دانلود نماید. سیستم اَبَرداده ها با استفاده از افزونه ها (Plugins) نوشته شده و بدین ترتیب در آینده می تواند از انواع گوناگون منابع اَبَرداده ها پشتیبانی نماید.
تبدیل کتاب های الکترونیکی
کالیبر می تواند بسیاری از انواع فرمت ها را به بسیاری از فرمت های دیگر تبدیل نماید. این برنامه از تمامی فرمت های اصلی کتاب های الکترونیکی پشتیبانی می کند.
فرمت هایی که کالیبر در حال حاضر از آنها پشتیبانی می کند عبارتند از:
فرمت های ورودی:
CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ
فرمت های خروجی:
AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ
برای اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید به اینجا مراجعه نمائید.
موتور تبدیل به کاررفته در کالیبر از ویژگی های قدرتمند بسیاری برخوردار است. این موتور می تواند اندازه های گوناگون فونت ها را rescale نماید و بدین ترتیب صرف نظر از اینکه داکیومنت ورودی از چه سایز فونت هایی استفاده می کند کتاب الکترونیکی حاصل خوانایی بالایی خواهد داشت. موتور تبدیل یاد شده می تواند ساختار کتاب — نظیر فصل ها و فهرست کتاب — را تشخیص داده یا خلق کند. همچنین قادر است تا اَبَرداده های کتاب را در یک “ژاکت کتاب” (Book Jacket) در ابتدای کتاب قرار دهد.
همگام سازی با دستگاه های کتابخوان الکترونیکی
کالیبر از طراحی ماژولاری در مورد درایورهای دستگاه ها برخوردار است و به همین دلیل افزودن پشتیبانی از انواع کتابخوان های الکترونیکی به آن آسان است. در حال حاضر کالیبر تعداد زیادی از دستگاه را پشتیبانی می کند.
این برنامه قادر است تا به صورت مستقیم با تمامی کتابخوان های الکترونیکی، گوشی های هوشمند و تبلت های مهم (و نیز اکثر مدل های کم اهمیت تر) ارتباط برقرار نماید. علاوه بر این با استفاده از ویژگی “اتصال به پوشه” (Connect to Folder) شما می توانید از کالیبر همراه با هر کتابخوان الکترونیکی که خود را به صورت یک دیسک USB نشان می دهد استفاده نمایید. حتی می توانید با دستگاه های اپل از طریق ویژگی “اتصال به آی تیونز” (Connect to iTunes) ارتباط برقرار سازید.
دانلود اخبار از طریق وب و تبدیل آنها به قالب کتاب الکترونیکی
این ویژگی یکی از ویژگی های بسیار جالب برنامه کالیبر است که شاید کمتر به آن توجه می شود. کالیبر قادر است تا به صورت خودکار اخبار را از سایت های اینترنتی یا فیدهای RSS دریافت داشته، آنها را به قالب کتاب الکترونیکی درآورده و به دستگاه متصل شده به کامپیوتر آپلود نماید. کتاب الکترونیکی حاصل شامل مقاله ها و خبرها بصورت کامل است (و نه به صورت خلاصه) است. بسیاری از مطرح ترین سایت های خبری عمومی، فناوری، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، ورزشی، هنری و … در میان سایت های خبری که کالیبر از آنها پشتیبانی می کند به چشم می خورد. برخی از این سایت ها عبارتند از:
نیویورک تایمزوال استریت ژورنالاکونومیستتایمسی نتروئیترزنیوزویکگاردینانگجتگیزمودوبیزینس اینسایدرو بسیاری از سایت های دیگر …
در حال حاضر کالیبر بیش از ۳۰۰ منبع خبری را در اختیار دارد و با توجه به مبتنی بودن سیستم آن بر افزونه ها (Plugins) کاربر به سادگی می تواند به خلق منابع خبری جدید برای کالیبر بپردازد و آن را با دیگران به اشتراک گذارد. بدین ترتیب مجموعه منابع خبری مرتباً گسترش خواهد یافت.
اگر علاقه مند به اضافه نمودن پشتیبانی از یک سایت خبری هستید، به راهنمای کاربری کالیبر مراجعه نمائید. پس از آنکه موفق به خلق یک recipe برای منبع خبری مورد نظرتان شدید می توانید آنرا با ارسال به فروم کالیبر با دیگران به اشتراک گذارید و یا آنرا برای توسعه دهندگان کالیبر ارسال نمائید تا به فهرست سایت های خبری در کالیبر اضافه نمایند.
نمایش دهنده پیشرفته کتاب های الکترونیکی
کالیبر در داخل خود یک نمایش دهنده کتاب های الکترونیکی دارد که قادر به نمایش فرمت های اصلی کتاب های الکترونیکی است. این نمایش دهنده قادر به پشتیبانی کامل از فهرست کتاب، بوک مارک ها، CSS، مُد مرجع (Reference Mode)، پرینت گرفتن، جستجو، کپی نمودن، سفارشی سازی رندرینگ توسط User Style Sheet، تعبیه داخلی (embedding) فونت ها و … است.
سرور محتوا برای دسترسی آنلاین به مجموعه کتاب هایتان
کالیبر به یک وب سرور مخصوص به خود مجهز است که امکان دسترسی به مجموعه کتاب هایتان را با استفاده از مرورگر وب از هر کامپیوتر در هر نقطه از جهان از طریق مرورگر وب میسر می سازد. کالیبر قادر است تا کتاب هایتان با پست الکترونیکی ارسال نماید و به طور خودکار اخبار را دانلود کند. پشتیبانی از وسایل موبایل نیز فراهم شده تا بتوانید به مرورگری مجموعه کتاب هایتان و دانلود آنها بر روی گوشی هوشمند، کیندل و … خود بپردازید.
چگونه فونت های فارسی و انگلیسی جدیدی را به مجموعه فونت های کیندل پیپروایت اضافه نمائیم
کتابخوان الکترونیکی کیندل پیپروایت آمازون به صورت پیش فرض مجموعه ای از ۶ فونت را در اختیار کاربر قرار می دهد و کاربر می تواند برای کتابی که مطالعه می کند یکی از این فونت ها را انتخاب نماید. همچنین امکان تغییر اندازه متن، فاصله بین خطوط و حاشیه متن از کناره صفحه برای کاربر قابل تنظیم است.
فونت های پیش فرض کیندل پیپروایت عبارتند از:
Baskerville
Caecilia
Caecilia Condensed
Futura
Helvetica
Palatino
تنظیمات نمایش متن و مجموعه فونت های پیش فرض کتابخوان کیندل پیپروایت
مجموعه فونت های یاد شده تا حد زیادی پوشش دهنده سلیقه کاربران برای کتاب های انگلیسی است، اما نمایش کتاب های فارسی با این فونت ها چندان مناسب نیست و کاراکترهای فارسی ظاهر چندان خوشایندی نخواهند داشت. همچنین با انتخاب هر یک از این فونت ها نمایش کاراکترهای فارسی تغییری نخواهد کرد.
صفحه ای از یک کتاب فارسی با فونت های پیش فرض کتابخوان کیندل پیپروایت
هرچند برخی از فرمت های کتاب های الکترونیکی — نظیر فرمت AZW3 — از فونت های embed شده در داخل کتاب الکترونیکی پشتیبانی می کنند، اما یک راه ساده برای حل مشکل فونت ها — به ویژه فونت های فارسی — اضافه کردن مجموعه ای از فونت های دلخواه به فونت های کیندل پیپروایت است.
برای این کار کافیست پس از متصل نمودن کتابخوان کیندل پیپروایت به کامپیوتر، فونت های TTF و OTF مورد نظر خود را داخل پوشه ای به نام Fonts در root دستگاه قرار داده و یک فایل بدون محتوا و بدون پسوند به نام USE_ALT_FONTS را نیز در کنار پوشه یاد شده در root دستگاه ایجاد نمائید. پس از این کار دستگاه را از کامپیوتر جدا کرده و با انتخاب گزینه Settings از منوی اصلی دستگاه و سپس انتخاب گزینه Restart از منوی صفحه Settings دستگاه را ری استارت نمائید تا فونت های جدید به مجموعه فونت های دستگاه شما اضافه شود. البته با این کار علاوه بر فونت های شما، تعدادی فونت دیگر نیز که پیش از این مخفی بوده اند در میان گزینه های فونت ها ظاهر خواهند شد.
برای سادگی کار می توانید این فایل را دریافت نموده و در root دستگاه خود unzip نمائید و سپس مطابق آنچه گفته شد دستگاه خود را ری استارت نمائید. در این صورت فونت های زیر به دستگاه شما اضافه خواهد شد:
بدر (Badr)
کامپست (Compset)
لوتوس (Lotus)
میترا (Mitra)
نازنین (Nazanin)
یاقوت (Yagut)
اضافه شدن مجموعه ای از فونت ها به کتابخوان کیندل پیپروایت
یک سوال
من دانشجوی ارشدم و بدنبال کتابخوانی هستم که امکانات مناسب بسیار خوبی برای مطالعه داشته باشه که در اینصورت فکر میکنم بازدهی مطالعه 2برابر میشه و زمانش هم 10 برابر
مثلا سبک باشه و بشه حتی تو رختخواب هم دستت بگیری و مطالعه کنی،نور کافی در عین حال صفحه نمایشگر برای استفاده طولانی چشم اذیت نکنه و سردرد نیاره.
قابلیت نوشتن نت و جزوه سر کلاس ها را داشته باشه
قابلیت نوشتن نکات کنار مطالب کتاب
اجرای فایل های آفیس پاور پوینت، اکسل ورد .... و اجرای تمام نرم افزارهای نوشتاری و متنی
اگر بشه سر کلاس ها و سمینار ها صدارو هم ضبط کنه عالیه
بادوام باشه و باطری اش هم شارژ بالا داشته باشه
لطفا بفرمایید چه برندهایی هستن؟حدود قیمت ها و امکانت شون
و نکته آخر بین آی پد و کتابخوان کدام بهتره؟
بله فقط کافیه دستگاه را به یو اس بی سیستممتون بزنید دستگاه شروع به شارژ میکنه البته اگه کتابخوانتون خالی از باطری باشه یعنی باطری نداشته باشه بعد از گذشت چند دقیقه حدودا 5 دقیقه که کمی باطرزی شارژ شد میتونید ببینید که مثل یک فلش دیسک فعال شده و میتونید کتاب هاتونو روش بریزید (برای دوستانی که اطلاعی ندارن میگم که کتابخوانها پلاگ اند پلی هستند مگر اینکه خلافش ثابت بشه
کتابخوان ها کارکردی متفاوت با تبلت ها و آیپد ها دارند
اطلاعات، آخرین اخبار و نکات مفید خرید ایبوک ریدر
برداشتن تبلیغات از روی کیندل ها
این روش با ریسک همراه خواهد بود وممکن است مجبور شوید دستگاه را به حالت کارخانه برگردانید
1) نمایش فایل های مخفی Hidden در ویندوزاین روش رو احتمالا همه بلدند - در فولدر آپشن
2) کیندل خود را با USB به کامپیوتر وصل کنید
3)وارد درایو کیندل شوید - فولدر سیستم - داخل آن فولدر .assets را دلیت کنید
4)فایل جدید txt ایجاد کنید - نام آن را تغییر ندهید تا New Text Document.txt ایجاد شود
روی قسمت خالی از صفحه کلیک راست کنید و Open Command Window Here را بزنید
در صفحه باز شده که شبیه داس است :
rename “New Text Document.txt” .assets
را تایپ کنید
اکنون از پنجره پرامت ( داس مانند ) خارج شوید
بزودی دسترسی عمومی برای کتابخانه های سونی و کیندل ایجاد خواهد شد
مجموعه ایبوک های رایگان دریافت شده از سایت های معتبر به صورت یک dvd شامل ایبوک های زبان های انگلیسی فرانسوی و فارسی بزودی ارائه میگردد
شرکت بین المللی کوبو جدیدترین ایبوک ریدر خودش رو بنام کوبو جوهر ویژه راهی بازار کرده که با قیمت 127 دلار بفروش میرسد.این تبلت حدید دارای جوهری پررنگ بوده که از سایر ایبوک ها متمایز خواهد بود
نوک (گلو لایت)glowlight
جدیدترین کتابخوان الکترونیک برنز اند نوبل با قابلیت مطالعه در تاریکی با کیفیت عالی عرضه شد.
ایبوک ریدی که با تکنولوژی GlowLight عرضه خواهد شد و این اجازه را به کاربر میدهد تا در محیط های تاریک نیز بدون هیچ مشکلی به مطالعه بپردازد.
در واقع یک کتابخوان با GlowLight همانند داشتن و استفاده از ۲ ایبوک ریدر میباشد.
قابلیت مطالعه در تاریکی مطلق و یا مطالعه برروی صفحه نمایش سریع و پیشرفته E Ink این ایبوک ریدر در زیر نور آفتاب. این قابلیت توسط یک صفحه نمایش لمسی دقیق مادون قرمز که از محافظ صفحه نمایش ضد تابش در ساخت آن استفاده شده است ممکن میشود.
با در نظر گرفتن استفاده از نور برای مطالعه که توسط ۸ LED تامین میشود، باطری این ایبوک ریدر با یک باز شارژ کردن همچنان برای مطالعه یک ماه کافی میباشد.
نرم افزار فوق العاده orion viewer
نرم افزاری که قصد معرفیش رو دارم یه نرم افزار فوق العاده برا خوندن فایلهای pdf و djvu هست ...هدف سازنده برنامه(روسی هست) نوشتن برنامه مخصوص دستگاه های e-ink بوده و به نظر من با وجودی که هنوز داره روش کار میکنه و باید یه سری قابلیت های دیگه بهش اضافه کنه بازم به هدفش رسیده و واقعا خوب از آب دراومده
اونایی که کتابخوانشون اندرویدی هست و اونو روت کردن حتما این نرم افزار رو از آدرس زیر دانلود کنن و نصب کنن...یکم وقت بزارید باهاش کار کنید تا تمام قابلیت هاش بیاد دستتون ... اگه نخواین متن کتابو هایلات کنین یا روش نت بنویسین بهترین ریدره...
افزایش عجیب قیمت ها
بسیلری از وارد کنندگان و فروشندگان محصولات دیجیتال ، خرید های قدیم خودشون رو به قیمت های روز به بازار عرضه کردن و البته خیلی هاشون هم ، کلا دستگاه هاشون رو از بازار کشیدن بیرون.
در این اوضاع عجیب و غریب دلار ، هر کسی طبق تز اقتصادی خودش ، بازار تبلت و اییبوک ریدر رو خراب میکنه.
اندر عجایب تبلت های چینی !
چند روز پیش داشتم تو پاتوق خودمون یعنی پاساژ پایتخت با دوستان چرخ ! میزدیم که چشمم به یه تبلت افتاد که خیلی باریک بود و از نظر قیافه خیلی محشر بود.هر چقدر سعی کردم ببینم مدلش چیه متوجه نشدم.رفتم داخل فروشگاه و اول از مشخصاتش پرسیدم : وزن 390 گرم،کارکرد باطری 7 ساعت با مدیا (ویدئو و ...) ،مولتی تاچ خازنی ، صفحه 9.7 اینچی، 3G و ... بنده خدا داشت همینجور دریف میکرد که پریدم تو حرفش و گفتم این کدوم برند هست که اینقدر گرونه ، 2میلیون و 700 هزار؟
گفت: برند بدون نام چینی ، دیگه 270 تومن که گرون نیست!
دوستان هنوز داشتن از تماشای این تبلت لذت میبردن که از فروشنده پرسیدم،کیفیتش چطوره؟ میگفت فروش خوبی داشته ولی بنده خدا هم میخواست راستشو بگه و هم یه جوری بهمون بفهونه که بالاخره چینی هست دیگه و ...
از اون موقع بیشتر از قبل این جماعت حشره خور چینی برام قابل احترام شدن،ساخت دستگاهی که اگه ایسر میخواست با این مشخصات بسازه بالای 1.5 میلیون آب میخورد ، با 270 تومن به ایران فرستاده و فکر کنم برای خوده کارخونه 100 تومن در اومده. حالا کاری ندارم که ممکنه عمرش کم باشه ولی 270 تومن برای یه تبلت 9.7 اینچی با امکانات منحصر بفرد قیمت فضایی هستش.
اینترنت بایت بایت !!!
این وضعیت اینترنت دست آدم رو برای گذاشتن مطالب جدید واقعا میبنده.
اسمش ADSL 256 هست ولی در بهترین حالت 20-30 KB ???
هربار باید 6-7 تا تب باز کنی وهر چند دقیقه یخ بار مثل سیخ کباب برش گردونی و ببینی که بالا اومده یا نه!
قطعا یه چیزی هست که کره و ژاپن به یه جایی رسیدن و ما... البته از نظر فرهنگی و بقیه چیزها نمیگم،از نظر تکنولوژی و استفاده از اون.
بالاخره باید همه چیزمون بهم بیاد دیگه!
در ادامه پست قبلی و برای معرفی بیشتر اولترابوک های سال 2012، لپتاپ های سامسونگ،لنوو، دل و ... را معرفی میکنیم.
اولترابوک lenovo سری IdeaPad U
**دو مدل U310 و U410 ، دو مدلی هستند{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ} که میتوان بر حسب نیاز ویژگیهایی مثل حافظه SSD به میزان ۶۴ گیگ / هارد ۵۰۰ گیگی / پردازنده یک گیگی /Nvidia GeForce 6210M یکی را انتخاب کرد.{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ}
مدل U310، صفحه "13 دارد و تنها 1.7 کیلوگرم وزن دارد و ضخامتش فقط ۱۸ میلیمتر است، در حالی که مدل U410 1.9 حدود 2 کیلوگرم وزن دارد و ضخامتش هم ۲۱ میلیمتر است.**
اولترابوک اچ پی Envy 14 Spectre:{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ}
**اولترابوک ۱۴ اینچی با ضخامت ۲۱ میلیمتر که قدری از اولترابوکهای روتین، بیشتر است.
این لپتاپ از پردازنده Core i5 / Core i7 استفاده میکند{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ} و هارد ۱۲۸ گیگی دارد.
این لپتاپ با توجه به وضوح خوب صفحه نمایش میتواند انتخاب خوبی برای کسانی باشد که دوست دارند با لپتاپ،فیلم ببینند.
وزن Envy 14/ Spectre ،حدود 1.7 کیلوگرم است.**
اولترابوک ، سری ۵ سامسونگ،
**{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ} این لپتاپها در دو اندازه ۱۳ و ۱۴ اینچی تولید شدهاند و از پردازنده نسل دوم Core i5 اینتل و کارت گرافیک Radeon * HD استفاده میکنند.{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ} این لپتاپهای، ۸ گیگ رم دارند و زمان بوت آنها فقط ۲۰ پانیه است.**
اولترابوک ،سری ۹ سامسونگ{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ}
**این لپتاپها دو نسخه ۱۵ و ۱۳ اینچی دارند. ضخامت نسخه ۱۳ اینچی 12.9 میلیمتر و وزنش 1.16 کیلوگرم و ضخامت نسخه ۱۵ اینچی 14.9 میلیمتر و وزنش 1.59 کیلوگرم است.
پیشرفتهای نسل دوم لپتاپهای سری ۹ سامسونگ*، چشمگیر هستند،{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ} از بین آنها میشود به کاهش وزن ۱۸۰ گرم، افزایش وضوح صفحه نمایش به ۱۶۰۰ در ۹۰۰، بدنه آلومنیومی با طراحی زیبا و پورتهای متعدد با دسترسی آسان اشاره کرد
{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ} این لپتاپهای ۸ گیگ رم دارند و از حافظه SSD با ظرفیت ۱۲۸ / ۲۵۶ گیگ استفاده میکنند.
زمان بوت boot این سری از لپتاپهای زیر ۱۰ ثانیه است، نسخه ۱۵ اینچی میتواند با شارژ کامل *۱۰ ساعت کار کند.
طراحی زیبای آیرودینامیک*،ازویژگیهای این سری است.{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ}**
- XPS 13 شرکت Dell
** 1 قسمت ضخیم این اولترابوک ۱۳ اینچی، ۱۸ میلیمتر و نازکترین قسمت آن ۶ میلیمتر است.{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ} وزن آن کمتر از 1.36 کیلوگرم است. از پردازنده Core i7 بهره میبرد* و کیبوردش نور پشتزمینه* هم دارد. حافظهاش از نوع SSD *به میزان ۱۲۸ / ۲۵۶ گیگ است.{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ}
شرکت دل را که خیلی دیر به مسابقه اولترابوکها وارد شده است،{ترجمه توسط دیجی کاتالوگ} نباید دستکم بگیریم، چرا که همین شرکت بود که چند سال پیش با * Adamo، پیشگام ساختن لپتاپهای جمع و جور شده بود.**
معرفی اولترابوک های 2012
حذف رایگان تبلیغات ایبوک ریدرهای تبلیغاتی (OFFER)
حتما شنیدین که بعضی مدل های کیندل تبلیغاتی (Offer) هستند. مثلا در اسکرین سیور های دستگاه تبلیغات سایت آمازون دیده میشه و یا در قسمت پایین صفحه نمایش تبلیغات زیرنویس عبور میکنه.
شاید مشکل خیلی بزرگی نباشه اما به هر حال بعضیا وسواس دارند دیگه...
بزودی در این قسمت راه حل نرم افزاری ورایگان حذف تبلیغات رو ارائه میکنیم.
نقد و بررسی کتابخوان الکترونیک Aluratek Libre
اگه شما شیفتگان ایبوک ریدرها هستید و دنبال خرید یکی از این دستگاه های دیجیتال،فکر میکنم کیندل و سونی و نووک برای جیب من و شما کمی گرون باشه.من میخوام یک کتابخوان الکترونیک با ویژگی های استثنایی و قیمت مناسب معرفی کنم.
اول از همه باید اشاره کنم که نرم افزار "آلوراتک لیبره" متفاوت است.
وقتی که من برای اولین بار چشمم به کتاب خوان Aluratek افتاد، به نظر می رسید که بسیار کوچکتر از کتابخوان هایالکترونیکی موجود در بازار هستش ولی، تفاوت واقعی اندازه گیری شده، از 1 اینچ هم کمتر است.
... ادامه دارد
کتابخوان ایسوز ای نوت Asus Eee Note EA800
دستگاهی که میخوام معرفی کنم دستگاه جالب و ممتازیه که از تکنولوژی ال سی دی استفاده کرده با این فرق که برای مطالعه بهتر بک لایت رو حذف کدن تا شبیه ای اینک بشه اما برخی امکانات کتابخوان های ای اینک رو مثل طول عمر بالای باطری و کیفیت صفحه نمایش و قیمت پایین رو نداره ولی با استفاده از رفرش ریت بالای ال سی دی امکان نوشتن متن رو فراهم کرده البته با قلم
از امکانات این دستگاه میشه به :
1- نوشتن متن و جزوه با قلم (دستگاه لمسی نیست بلکه فقط با قلم خود کار میکند)
2- بروزر اینترنت با ساپورت فارسی
3-نوشتن متن و جزوه و هایلایت کردن پی دی اف های فارسی (امکان نمایش انها فقط در دستگاه مگه اینکه از صفحه مورد نظرتون عکس بگیرید و عکس رو ذخیره کنید)
کتابخوان الکترونیک جدید BeBook
در دنیای کتاب خوان های الکترونیک،برخی دنبال قهرمان ماندن هستن،در حالی که دیگران به سختی گام هایی برای پیشرفت برداشتند.
در این بخش یکی از محصولات شرکت جوان و البته با پیشرفت سریع را بررسی میکنیم. نئو BeBook یکی ازایبوک ریدر هایی است که به نحوی در هر دو دسته قرار گرفته است. این ایبوک تاثیر زیادی بر کاربران خود و در بازار ابزار گذاشته،
اولین ویژگی پشتیبانی از Wi-Fi که در زمان خود در سال 2010، یک گام به جلو برای کتابخوان الکترونیک با جوهر الکترونیکی Eink بود. صفحه نمایش لمسی Wacom دیگر جنبه های جذاب کتابخوان الکترونیک بوده است.
نئو Bebook با تنها 298g، دستگاه BeBook به به یک قهرمان سبک وزن تبدیل شده است، خصوصا با ابعاد 196x121x10.6mm .
در مقابل، سمت راست زیر صفحه نمایش، دکمه ناوبری نسبتا بزرگی وجود دارد، این برنامه شامل "منو"، "بازگشت"، "قبلی"، "بعدی" و "OK" و... است.
سوئیچ کشویی Wi-Fi در حاشیه چپ BeBook، و در پایین قرار دارد و پروت های 3.5 میلیمتری مینی هدفون جک، اسلات کارت حافظه SD را می توان یافت البته به همراه پشتیبانی از کارت تا 16 گیگابایت، ارتباط مینی USB، منبع قدرت و کنترل صدا.
زیر کاپوت حافظه داخلی 512 مگابایتی است که قابلیت نگهداری 1000 کتاب را داراست. همچنین می توانید در نئو BeBook به تصاویر ویدیوئی دسترسی داشته باشید،با پشتیبانی گسترده از فرمت های فایل های مختلف، از جمله EPUB، PDF، TXT، HTML، RTF، قوانین، CHM، PDB، JPG، PNG، GIF، BMP و TIFF.
پس از روشن کردن Wi-Fi کاربر را به گشت و گذار در وب بیش از پیش علاقمند میکند، در این بین فراموش نکنید تا به فروشگاه دیجی کاتالوگ هم سری بزنید!
امکان دانلود رایگان با قابلیت دسترسی به فهرست فروشگاه های آنلاین و سایت های رایگان مانند dgcatalog.com
بیبوک یک دستگاه خانوادگی است که پس از ورود به بازار با قیمت استثنایی اش همه را شگفت زده خواهد نمود.
کتابخانه رایگان ایبوک (کتاب الکترونیکی)
در ادامه معرفی سایت های دانلود رایگان کتاب های الکترونیکی و به درخواست خوانندگان عزیز ، لیستی از سایت های پرکاربرد ایبوک رو با عنوان زمینه کاریشون براتون میذارم.
علاقمندان ادبیات رمان، شعر و داستان و همچنین دانشجویان، دانش آموزان و معلمان عزیز از سایت زیر میتوانند بسیار استفاده کنند
Read Print Library
طراحان گرافیک،دانش جویان گرافیک ،نرم افزار و علاقمندان طراحی وبسایت ،طراحی بنر، فتوشاپ کاران و کلا طراحان وسایر موضوعات مرتبط میتونن به سایت زیر مراجعه کنن.
Ebookshare
برای عناوین عمومی ، موضوعات روز ، سایت زیر سورس خوبی برای کتاب های تازه منتشر شده و مخصوصا مقالات سال ها و ماه های اخیر هستش
ManyBooks
دوستداران دنیای تخیل و علاقمندان کتاب های هری پاتری و ... برای پیدا کردن کتاب های داستانی مورد نظرشون میتونن به سایت زیر مراجعه کنن و به رایگان و نامحدود کتاب هاشون رو دانلود کنن.
Free-eBooks.net
متخصصان اینترنت و کامپیوتر، سایت زیر شامل کتابهای حوزه نرم افزار، سخت افزار و it یا فناوری اطلاعات،انواع پروگرمر ها و زبانهای برنامهنویسی،آموزش های رایگان نصب نرم افزار ها،راهنمای طراحی دیتابیس
ebook space
اگه کتابهای تخصصی زبان اصلی علوم کامپیوتری ،کتب فنی مهندسی ، نکات سخنرانی و ... رو اینجا پیدا نکنید هیچ جای دیگه پیدا نمیکنید.
FreeTechBooks
امیدوارم این لیست به دردتون بخوره ، اگه کتاب خاصی خواستید و پیدا نکردید اطلاع بدبد.
در پست های بعدی منابع کاملا رایگان از دانشگاه های بزرگ ایران رو در اختیارتون میذارم.
کمیاب شدن ایبوک ریدر ها در بازار
چند هفته ای میشه که دستگاه ای کتابخوان الکترونیک به ندرت در بازار پیدا میشه و فروشنده ها اکثرا دستگاه های خرید قدیمشون رو با قیمت های روز فروشختن و به دلایل مختلف از جمله تحریم و گرونی ارز کسی اقدام به وارد کردن دستگاه ها نکرده.
همین دلیل خوبیه تا خیلی ها دستگاه های دسته دوم و کم کاردکرد خودشون رو بفروشن.که تعدادشون رو از توی فروم ها میتونید بفهمید که چقدر زیاده.
sony t1 یکی از دستگاه هایی هستش که کمیاب شده و تا 3-4 ماه آینده در بازار ایران خبری ازش نخواهد بود.بعد از اون هم که حتما دستگاه با کیفیت دیگه ای جاشو پر خواهد کرد.
خلاصه بازار ایبوک ریدر کمی آشفته شده ، البته این وضعیت در مورد دستگاه های دیگه مثل تبلت های گیگا بایت و حتی برخی کنسول های بازی هم صدق میکنه.
بنابراین اگه دنبال خرید کتابخوان الکترونیک هستید عجله کنید وگرنه باید قیدشو بزنید یا خودتون رو با ایبوک ریدرهای کشور دوست "چین" هماهنگ کنید...!!!
بررسی کتابخوان رنگی انرژی
احتمالا اسم کتابخوان های الکترونیک انرژی سیستم رو شنیده باشید.شرکت اسپانیایی پس از چند سال کار در حوزه لوازم جانبی و تولید ام پی 3،ام پی 4 و ام پی 5 ، حالا وارد عرصه کتابخوان الکترونیک و تبلت هم شده است.
دستگاه هایی با کیفیت متوسط رو به بالا و قیمت بسیار مناسب .
ایبوک ریدرهای انرژی گستردگی خاص خود را از نظر کیفیت ، قیمت و کارایی دارند.برخی مدل ها با قیمت پایین تر ، فاقد جوهر الکترونیکی و دارای صفحه نمایش tft هستند.صفحه نمایش 7 اینچ معمولا توی اکثر دستگاه ها مشترک هستش.
ویژگی رقابتی این مدل ها رنگی بودن ایبوک ریدرها هستش که باعث شده خیلی ها قید سایر رو بزنن و این رو انتخاب بکنن.
تبلت های این برند هم کیفیت متوسطی دارند و در بین بازار پر رونق تبلت های اسم و رسم دار رتبه خیلی خوبی ندارند.
در مورد ایبوک ریدرها این نکته رو هم بگم که بهترین دستگاه با بهترین امکانات قیمتی در حدود یه مارک معروف،با امکانات متوسط داره
لذت استفاده از ایبوک ریدر سونی تی 1 (sony t1)
اگه علاقمند به خرید ایبوک ریدر هستید پیشنهاد میکنم قبل از خرید هر مدلی،حتما یک بار مشخصات سونی تی 1 رو بررسی کنید و حتما حتما سعی کنید یک بار تو دستتون بگیریدش.مطمئنمن دیگه نمیخواین از دستش بدین!
وزن فوق العاده کمش باعث میشه چشمتون رو ، روی همه نداشته هاش ببندین و وقتی باهاش کتاب رو ورق می زنید یه حالت روحانی بهتون دست میده که تا حالا تجربشو نداشتین.مطالبی رو که میگم حتی کسانی که ایبوک ریدر های دیگه ای هم دارند اگه انصاف داشته باشن تایید میکنن و شاید چون از t1 اطلاع نداشتن ، یه دستگاه دیگه رو انتخاب کردن.
البته نمیخوام بگم هیچ عیب و نقص و کم و کاستی نداره ، نه؛ ولی با توجه به قیمت و مدل های مشابه ، آس هستش.
امکان نوت گذاری و های لایت کردن مطالب با قلم پلاستیکی سبک و همچنین با دست،قابلیتی که همه کتابخوان ها ندارن.
سرعت عملش در ورق زدن متن های فارسی ، نکته ای که همه موقع انتخاب ، بهش توجه نمیکنن.بعضی کتابخوان ها موقع ورق زدن ، حرص آدم رو در میارن.
امکان جا دادن کل صفحه در صفحه نمایش 6 اینچی ، بدون نیاز به جابجا کردن صفحه و گم کردن خط با تکنولوژی pdf reflow با عث راحتی کار با دستگاه شده.
تنها ایرادش شاید رنگی نبودنش باشه؛که اگه بود ...
و خیلی مطالب فنی ریز دیگه که توی فرصت مناسب و با مقایسه فنی تر با بعضی مدل ها در اختیارتون میذارم.
همه این قابلیت ها یه طرف ، قیمت sony t1 هم یه طرف دیگه.
کتابخوان یا کتاب خوان؟
یادم میاد چند سال پیش که تازه بحث مربوط به ایبوک ریدر ها توی دهان مردم و مخصوصا اهل مد و دنیای دیجیتال افتاده بود ترجمه ebook reader یعنی همان کتابخوان الکترونیک ، خیلی ها رو به اشتباه می انداخت. خیلی های تصور میکردن که این وسیله ای است که کتابها را بصورت فایل های صوتی در آورده و برای ما میخواند!البته با توجه به ترجمه انجام شده این تصور خیلی هم دور از ذهن نبود...اما آیا این تصور کاملا غلط هست؟
هدف از طراحی و ساخت ایبوک ریدر ها ، ایجاد کتابخانه انبوه قابل حمل با کیفیت مطالعه ی بالا ،در هر شرایط و حالتی بوده، که به مرور زمان امکانات دیگری نیز به آن افزوده شده است ولی ... بسیاری از ایبوک ریدر ها دارای اپلیکیشنی هستند که کتابها را به فایل های صوتی تبدیل کرده و برای کاربران قرائت میکند.هرچند شکل خواندن کتابها بسیار ماشینی بوده و کیفیت چندانی ندارد با این حال یک امتیاز بسیار مهم و یک فاکتور انتخاب برای مشتریان خواهد بود، البته نه در ایران و برای مصرف کنندگان فارسی زبان!
بعضی از مدل های سونی این قابلیت را با کیفیت بالاتری ارائه می دهند.
تبدیل رایگان کتاب های کاغذی به کتاب های الکترونیکی
در این پست قصد داریم یکی دیگر از خدمات رایگان فروشگاه دیجی کاتالوگ را معرفی کنیم.
شما خوانندگان گرامی و علاقمندان به ایبوک ها میتوانید با معرفی هر کتاب خطی و کاغذی خود ، در کوتاهترین زمان ممکن معادل الکترونیکی آنرا برای استفاده در ایبوک ریدر خود دریافت نمایید.
برای این منظور، نام و مشخصات کامل کتاب مورد نظر خود را از طریق فرم تماس با ما ،ارسال نمایید، تا پس از انجام عملیات تبدیل، به آدرس ایمیل شما ارسال گردد.
کتاب ها با فرمت pdf در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.